Σάββατο 26 Μαρτίου 2022

ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕΛΩΝ 2022 & ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ


                                                                                  Αθήνα, 23 Μαρτίου 2022

Θέμα : Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση Μελών 2022

Σύμφωνα με το άρθρο 14 του καταστατικού, καλούνται οι συνάδελφοι να συμμετάσχουν στην ετήσια τακτική γενική συνέλευση για το έτος 2022 με τα παρακάτω θέματα:

 

Θέματα Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης :

  1. Έγκριση οικονομικού απολογισμού, ισολογισμού, προϋπολογισμού.
  2. Απολογισμός του έργου του Δ.Σ για το έτος 2021.
  3. Ενημέρωση για την πορεία των νομικών ενεργειών του συλλόγου.
  4. Έγκριση δαπάνης για την υποβολή αιτήσεως ακυρώσεως ενώπιον του ΣτΕ.
  5. Άλλα θέματα που θα τεθούν από τα μέλη του συλλόγου
  6. Αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Δ.Σ. και Ελεγκτικής Επιτροπής.

 

Παρακαλούνται οι συνάδελφοι που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα στις αρχαιρεσίες που θα διενεργηθούν να το δηλώσουν με μήνυμά τους στο e-mail του συλλόγου το αργότερο τρεις ημέρες πριν από την ημερομηνία διεξαγωγής της Γ.Σ.

            Η ετήσια τακτική γενική συνέλευση θα διεξαχθεί το Σάββατο 9 Απριλίου και σε περίπτωση μη απαρτίας θα επαναληφθεί το

 

Σάββατο 16 Απριλίου, 17:00 μ.μ.

στη νέα έδρα του ΣΥ.Μ.Α.Α.Κ. στην Αθήνα

(Πολυχώρος Bizcenter: Γ΄ Σεπτεμβρίου 144 | Αθήνα)

 

      Δικαίωμα συμμετοχής στην γενική συνέλευση (με φυσική παρουσία ή δι’ αντιπροσώπου) και υποψηφιότητας για τα όργανα του ΣΥ.Μ.Α.Α.Κ. έχουν τα ταμειακώς ενήμερα μέλη (να έχουν εξοφλήσει τις συνδρομές των δύο τελευταίων ετών, δηλαδή 20,0 ευρώ – κάθε προηγούμενη συνδρομή παραγράφεται).

Η εξόφληση των συνδρομών γίνεται με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό του ΣΥ.Μ.Α.Α.Κ. στην Εθνική Τράπεζα (GR9201101260000012640050071) και αιτιολογία το όνομα του μέλους.

 

Οι συνάδελφοι που δεν μπορούν να παραβρεθούν στην Γ.Σ. αλλά επιθυμούν να εκπροσωπηθούν και να ψηφίσουν, μπορούν να παρέχουν εξουσιοδότηση (επισυνάπτεται υπόδειγμα) σε οποιοδήποτε άλλο μέλος επιθυμούν για να τους εκπροσωπήσει και να ψηφίσει για λογαριασμό τους.

 

Το αποδεικτικό κατάθεσης θα πρέπει να αποσταλεί στο e-mail του συλλόγου μαζί με την δήλωση υποψηφιότητας ή/και την εξουσιοδότηση εκπροσώπησης.

 

Βούληση του Δ.Σ. είναι κατά τη φετινή Γ.Σ. να παρέχεται η δυνατότητα online παρακολούθησης και συμμετοχής σε αυτήν και θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια να επιτευχθεί αυτό (μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ). Θα υπάρξει σχετική νεότερη ενημέρωση για το θέμα αυτό πριν από την ημερομηνία διεξαγωγής της Γ.Σ.

 

Καλούμε όλα τα μέλη, όπου κι αν διαμένουν, να συμμετέχουν μαζικά στην Γ.Σ. καθώς και όσους συναδέλφους δεν έχουν εγγραφεί στον ΣΥΜΑΑΚ, να το πράξουν. Τέλος, παροτρύνουμε όλους τους συναδέλφους, να θέσουν υποψηφιότητα για τα όργανα διοίκησης του ΣΥ.Μ.Α.Α.Κ. ακόμη κι αν ο τόπος κατοικίας τους βρίσκεται μακριά από την Αττική, καθώς χάρης στο εργαλείο της τηλεδιάσκεψης, αυτό δεν αποτελεί πλέον εμπόδιο.   

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ        


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου